Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

TO EΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ





Η χώρα έχει παραδοθεί από τους Εθνοπροδότες στην ασυδοσία των αγορών και στο καθεστώς διακυβέρνησης από τους παγκόσμιους τοκογλύφους της μνηνονιακής επιτήρησης.
Σε μιά άλλη χώρα που θα είχε απλά «πέσει έξω» σε οικονομικό επίπεδο , το αναμενόμενο θα ήταν μια αλλαγή στην πολιτική ηγεσία που θα έφερνε την εξουσία  σ’ εκείνον που θα παρουσίαζε  το καλύτερο πρόγραμμα διαφυγής και ανάκαμψης απο την κρίση.
Στην Ελλάδα όμως το  πρόβλημα είναι πολύ πιο δυσεπίλυτο και ασυγκριτα σοβαρό.
Πρώτον : στους κόλπους του υπαρκτού πολιτικού κατεστημένου της χώρας δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας φορέας που να διαθέτει ειλικρινή και αξιόπιστη πρόταση  αν’απτυξης και απεγκλωβισμού από την μέγγενη των δανειστών μας
Δεύτερον : η γενικευμένη διαφθορά του πολιτικού κόσμου και η ατιμωρησία των ενόχων της κρίσης και των διαφόρων σκανδάλων, έχουν πείσει και τον τελεταίο πολίτη ότι είναι αδύνατο η οποια λύση στα προβληματά του μπορεί να έλθει από το ίδιο το κατεστημένο που τα δημιούργησε.
Τρίτον : η αδιαφορία και ο κινυσμός , η υποκρισία και το ψέμα, η προκληρικότητα και η προχειρότητα που μετέρχεται η πολιτική ελίτ  στην προσπάθεια να αποφύγει «τον πνιγμό» της , πατώντας για σωσίβιο πάνω στο σβέρκο των πολιτών , μόνο αηδία και συσσωρευμένη οργή προλαλούν ...
" ΝΕΧUS "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου